Икономистът Владимир Каролев е настанен в болницата в Разлог с множество

...
Икономистът Владимир Каролев е настанен в болницата в Разлог с множество
Коментари Харесай

Владимир Каролев с тежка черепно-мозъчна травма след инцидент в Пирин

Икономистът Владимир Каролев е настанен в болничното заведение в Разлог с голям брой политравми и тежка черепно-мозъчна контузия след случай със сноуборд в Пирин. Той изчезна в неделя и беше открит в безсъзнание в региона на Жабешкото езеро малко след среднощ в понеделник. Издирването му от планинските спасители е траяло 12 часа. Изнесен е на ръце и в 4:30 ч. е предаден на Спешна помощ.

Предполага се, че Каролев се е наранил след падане, продължило около 400 метра. Инцидентът се е случил на стръмен терен, евентуално при падение. Спасителите изясняват, че икономистът е бил открит на шанс, тъй като мястото, на което е бил, е без сигнал. 

" В момента е в хирургия и се прави всичко належащо, с цел да бъде нормализиран ", изясни пред Българска национална телевизия доктор Читакова от болничното заведение в Разлог.

От здравното министерство оповестиха, че по предписание на премиера в оставка Бойко Борисов, към в болничното заведение в Разлог пътуват здравният министър в оставка проф. доктор Костадин Ангелов и шефът на болница " Пирогов " проф. Асен Балтов. Те ще преценяват по какъв начин може да се извърши превозването на Каролев до " Пирогов " със профилирана кола за спешна помощ, която също пътува натам.

Това е вторият сериозен случай с финансиста Владимир Каролев в Пирин. В началото на януари 2006 година, при втурване със сноуборд, той падна и получи съществено строшаване на таза. Тогава бе превозен непосредствено за " Пирогов ", където лекарите съумяха да го възстановят. Каролев е огромен фен на планините, само че най-вече време прекарва в Пирин. Познава всички региони, има отлична физическа подготовка и екипировка. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР